Barion Pixel

Ökospájzról

Az Ökospájzról

Holler Csilla vagyok az Ökospájz márka alapító tulajdonosa.

Termékeim köre a fermentált zöldségek, fermentált hüvelyes pástétomok, lekvárok és kenőkék.
2019 –ben ismertem meg a fermentált zöldségek csodálatos világát és ekkor tapasztaltam meg pozitív élettani hatásait is. Személyes érintettség miatt kezdtem el keresni természetes gyógymódokat és táplálékokat az egészségem visszaállítására. Így jutottam el többek között a kovászoláshoz és a fermentáláshoz.
Rajongója lettem ennek a számomra új, ugyanakkor ősi, természetes eljárásnak. Egészségemben néhány hónapon belül pozitív változás állt be a probiotikus , fermentált zöldségeknek köszönhetően. Ekkor kezdtek el a környezetemben élők is érdeklődni a zöldségek iránt és egyre többen kérték ,hogy készítsek ezekből számukra is.
….hát így kezdődött….
Amit most látsz az Ökospájz oldalon az több éves kísérletezés és szeretettel teli tevékenység eredménye. Azért nem mondom munkának, mert számomra ez egy örömteli, kreatív alkotás. Minden egyes üveg kézzel készül, nagy odafigyeléssel és szeretettel.
Termékeim nagyrészt vegyszermentes zöldségekből készülnek, Tolna vármegyei műhelyemben. Rendkívül inspiráló a rengeteg visszajelzés a fogyasztóktól a fermentált zöldségek pozitív hatásaival kapcsolatban. Ez arra ösztönöz, hogy a magas minőséget megtartva midig új és újabb termékkel bővítsem a kínálatot.
Nagy hangsúlyt kap az üvegek megjelenése, külleme , hogy ne csak egészséges legyen a termék, de szemet gyönyörködtető is. Válogass kedvedre, egészségedre a kínálatból!

Ízek élménye egészségesen – Ökospájz üvegbe zárva.

Célkitűzésem

Sajnos mára szinte népbetegség lett az emésztőrendszeri megbetegedés különféle civilizációs okok miatt. Ezért nagyon fontos megválogatni, hogy mit eszünk, milyen termékeket választunk ki a vásárlásnál.

Célkitűzésem, hogy a fermentált zöldségek a családok mindennapi étkezésének elmaradhatatlan részévé váljanak. Elhivatottan dolgozok azon , hogy minél több ember számára váljanak elérhetővé a termékeim melyek helyi, tiszta alapanyagokból készülnek az ősi tejsavas erjesztés módszerével.

Remélem, hogy a termékeim között megtalálod a kedvenc zöldségeidet.

Ezért fogyasszuk minden nap

Rendszeres fogyasztásával az emésztőrendszeri problémák nagymértékben visszafordíthatóak és javíthatóak.

Természetes probiotikum forrás. Élő, vitamindús  élelmiszert fogyaszthatunk, mivel nincs hőkezelve !

Táplálja a bélhámsejeteket, regenerálja azokat. Jó bélflóra hatással van az idegrendszer állapotára is.

Tiszta, adalékoktól mentes értékes élelmiszer.

A benne található prebiotikumok a vastagbél baktériumainak nélkülözhetetlen tápláléka.

Mivel a zöldségek rostjait a baktériumok “előemésztik”, nincs puffasztó hatásuk.

A bennük található nagy mennyiségű enzim segíti, könnyíti az emésztést.

Az egészséges emésztőrendszer a jó immunrendszer alapja, hiszen a belekben található az immunrendszer nagy százaléka.