ÖKOSPÁJZ FERMENTÁLÓ WORKSHOP
kezdő fermentálás
Mi a fermentálás?
Ősi tartósítási eljárás , mely pozitív hatással van a bélflórára és ezen keresztül az immunrendszerre, idegrendszerre.
A workshop során megtanítom neked a fermentálás elméletét és gyakorlatát . Ezentúl te is könnyen el tudod készíteni otthonodban ezeket az egészséges finomságokat.
Megismerheted , hogy miért hasznos fermentált ételeket fogyasztani és ezek milyen hatással vannak az emésztőrendszerre.
Egyénileg állítasz össze két üveg fermentált zöldséget a rendelkezésre álló alapanyagokból, miközben gyakorlati praktikákkal segítelek.
Tematika
-elméleti ismertető a fermentálás hatásairól
-gyakorlati bemutató a fermentálás folyamatáról
-egyéni gyakorlás /kettő üveg zöldség elkészítése
-a felmerülő kérdések megválaszolása
A workshop ideje alatt fermentált üdítőt és fermentált hüvelyes pástétomot kínálok kovászos kenyérrel.
Az elkészített fermentált zöldségét a workshop végén haza viheted.
Várlak szeretettel!
A workshop ára: 14000Ft
Időtartama: 3 óra
Időpontja:
Helyszín: Jelentkezés után küldöm e-mailben a résztvevők számának függvényében.
Jelentkezni a hello@okospajz.hu email címen lehet.