Barion Pixel

Workshop

ÖKOSPÁJZ FERMENTÁLÓ WORKSHOP

kezdő fermentálás

Mi a fermentálás?

Ősi tartósítási eljárás , mely pozitív hatással van a bélflórára és ezen keresztül az immunrendszerre, idegrendszerre.

A workshop során megtanítom neked a fermentálás elméletét és gyakorlatát .  Ezentúl te is könnyen el tudod  készíteni otthonodban ezeket az egészséges finomságokat.

Megismerheted , hogy miért hasznos fermentált ételeket fogyasztani és ezek milyen hatással vannak az emésztőrendszerre.

Egyénileg állítasz össze két üveg fermentált zöldséget a rendelkezésre álló alapanyagokból, miközben gyakorlati praktikákkal segítelek.

Tematika

-elméleti ismertető a fermentálás hatásairól

-gyakorlati bemutató a fermentálás folyamatáról

-egyéni gyakorlás /kettő üveg zöldség elkészítése

-a felmerülő kérdések megválaszolása

A workshop ideje alatt fermentált üdítőt és fermentált hüvelyes pástétomot kínálok kovászos kenyérrel.

Az elkészített fermentált zöldségét a workshop végén haza viheted.

Várlak szeretettel!

A workshop ára: 14000Ft

Időtartama: 3 óra

Időpontja:

Helyszín: Jelentkezés után küldöm e-mailben a résztvevők számának függvényében.

Jelentkezni a hello@okospajz.hu email címen lehet.